I Finland som hantverk tillverkade Klipsutin®-produkter är vackra hjälper för kläder av vardag och fest.

Med Klipsutin kan du hålla cardigan skönt fast, göra din favoritklänning mer passande för dig, lyfta din klänningsfåll kortare eller fästa ID-kort snyggt. En liten och vacker Klipsutin bjuder otroligt många möjligheter.

Lär känna vårt sortiment med många olika modeller och färger!

Vad är Klipsutin®?

Har du också en kofta eller andra kläder, som har inga knappar för fästning? Skulle du ibland vilja fästa ditt klädesplagg? Denna situation kan förekomma till exempel vid blåsigt väder eller när du har kassar i båda händer.

Många vill ha kläder fästad liksom med knappar nästan hela tiden, men kläder saknar knappar.

Klipsutin hjälper precis med detta problem. Klipsutin är också ett vackert smycke, som ger dig härlig personlighet till dina kläder.

Användning med knappfria kläder är inte det enda sättet att använda Klipsutin, trots att det är det populäraste användningssättet. Du kan använda Klipsutin också för att hålla scarfen runt halsen skönt fast eller för att ge en för stor klänning bättre hållning. Med Klipsutin kan du också lyfta långa kjolar, så att de inte blir våta på en regnig dag. Fallande BH-axelband kan störa dig och vi har en egen modell också för detta syfte. Våra kunder har också berättat oss, att Klipsutin är ett väldigt bra hjälpmedel med fallande huvan, när du cyklar, så att du ser vägen.

Eftersom det är så lätt att använda Klipsutin och den ser vacker ut, har den givit redan till tusentals människor ett nödvändigt hjälp för sina kläder.

Ett spänne för en knappfri kofta, som heter Klipsutin Iris.
Ett spänne för en knappfri kofta, som heter Klipsutin Verna.

Du får garanti på din produkt

Klipsutin är finskt hantverk. När du köper en Klipsutin-produkt kan du vara säker att den är högklassig.

Men om det händer någonting oväntat med din produkt, kan du alltid ta kontakt med oss. Också efter en längre tid.

Klipsutin är en härlig och praktisk presentidé

På grund av det vackra utseendet och den praktiska storleken är Klipsutin också en underbar present.

Vi levererar varje produkt i en vacker ask och därför är Klipsutin omedelbart färdig som present.

Liksom vi alla vet, kan det ibland vara svårt att besluta, vilken skulle vara den mest passande produkten till en annan person. Ingen panik! Om presentens mottagare inte gillar produkten och hon skulle vilja ha ett annat alternativ, kan du ta kontakt med oss och vi kan byta produkten.