Avtalsvillkor

Betalningssätt

Klarnas omfattande urval av betalsätt

Vi använder Klarna för betalning av beställningar. Klarna är ett mångsidigt, flexibelt och tryggt sätt att betala inköp på nätet. Det är också väldigt lätt att använda.

Du kan betala din beställning tryggt direkt med din egen nätbank. För tillfället stödjer vi följande banker: Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank.

Du kan betala din beställning med ditt eget betalkort (till exempel Visa, MasterCard, bankkort). Kortet måste bara stödja betalning på nätet.

Du kan beställa våra produkter också med fakturan. Du kommer att få fakturan via e-post samtidigt, när vi postar dina produkter. Du kan lära känna våra produkter i fred och betala med fakturan därefter – utan extra kostnader. För att välja fakturan måste du fylla i ditt personnummer för Klarna betalningssättkontrol.

Vår samarbetspartner bjuder ibland betalningskampanjer, som ger dig mycket mer betalningstid. Gällande kampanjer ser du på vår Kassa-sida, när du betalar din beställning.

Du kan betala också med delbetalning i din egen takt. För att välja en flexibel delbetalning måste du fylla i ditt personnummer för Klarna betalningssättkontroll.

PayPal-betalning

Du kan betala ditt inköp med säkert och populärt Paypal-betalsätt. Med PayPal-betalsätt kan du betala med ditt eget PayPal-konto eller också utan konto. Vänligen följ anvisning, när du går till PayPal-betalsättsidan.

Leveranssätt

Vi levererar beställningar till våra konsumentkunder via leveransservice av Finska Posten och Sveriges PostNord.

Beställningar med 1-4 produkter levereras huvudsakligen direkt hem med grundutdelning. Större beställningar levereras som postpaket till din närmaste PostNord-anstalt.

Beställningar från företagskunder levereras via Postnord-hemleverans.

Leveranskostnader

Alla beställningar från våra konsumentkunder levereras med en fast leveranskostnad på 29 kr.

Leveranskostnader för våra återförsäljarnas beställningar är 99 kr till närmaste serviceställe och 129 kr med PostNord hemleverans.

Leveranstid

Leveranstiden för beställningar är i genomsnitt cirka 5-7 vardagar.

I rusningstider kan leveranstiden vara lite längre. Om du vill veta leveranstiden på förhand, kan du ta kontakt med oss. Vi kan berätta dig den beräknade leveranstiden.

Utbytes- och returrätt

Som konsument har du rätt att avbeställa inom fjorton (14) dagar efter mottagandet av beställning. Varan/Varor ska returneras inom 14 dagar efter att ångeranmälan har gjorts. Varor och förpackningar måste vara oförändrad och i ursprungligt skick.

Om du vill byta eller returnera produkten, önskar vi att du ta kontakt med oss på förhand. Så kan vi tillsammans hitta dig det bästa alternativet.

Om du redan har beslutat att returnera din beställning, vänligen skicka den till oss i samma förpackning, som har använts vid PostNord-leveransen. Vänligen bifoga med också följesedeln. Kunden måste betala kostnader för att returnera varan, om det finns inget speciellt avtal med oss. Summan av returkostnader beror på mängden och vikten av produkter. PostNord-personal kan berätta det exakta priset, när de har mätt vikten och storleken av leveransen.

Returer måste skickas till adressen:

Klipsutin / Tajeti Company Oy
Sillankorvankatu 15 B
05810 Hyvinge
Finland

När vi har mottagit din retur, returnerar vi dig priset av din beställning inom 14 dagar.

Garanti

Vi ger kvalitetsgaranti för alla våra produkter. Om det har hänt någonting med din produkt eller du har några frågor, ta kontakt med oss.

Pris i vår webbutik

Beställningsavtalet göras enligt pris, som gäller när man gör avtalet. Speciella pris (liksom specialerbjudande) står i webbutikens produktlistning eller på sidor, som berättar om enskilda produkter.

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar när som helst utan föregående besked. Prisändringar gäller bara för beställningar, som är gjort efter prisändringar.

Vi förbehåller oss rätten att annullera sändning av produkter, som har haft tydligt felt pris i vår webbutik.

Registering

Det är helt frivilligt att registera ett användarkonto, när man gör en beställning. Genom att registera ett användarkonto kan du till exempel se alla dina nya och gamla beställningar.

Dataskydd

Vi tryggar alla uppgifter om våra kunder. Du kan läsa mer från vår dataskyddsbeskrivningen.

Tvistsituationer

Vid tvister som vi inte lyckas lösa, kan konsumentkunden vända sig till Almänna reklamationsnämnden www.arn.se.