Företag

Klipsutin är ett finskt företag, som tillverkar olika Klipsutin produkter. Klipsutin är gjort i Finland och det är ett litet och vackert hjälpmedel för kläder av vardag och fest.

Historia

Klipsutin är ett företag och en produkt, som är född i vår 2017. Jag själv behövde en sådan produkt, men jag inte kunde hitta sådan någonstans. Klipsutin är alltså född, som många andra saker också, på grund av personligt behov. Vi tog en gammal idé och utvecklade och uppdaterade den för detta årtionde. Slutresultatet är en vacker och praktisk produkt för dagligt bruk.

Jag älskar koftor och de hör till min dagliga kläder. Men jag är en livlig person och mina kläder fastnar lätt på vred och hörn, när jag springer här och där. På en blåsig dag är jag liksom en fladdermus och jag orkar inte hela tiden hålla min kofta med händer. Det är lättare att gå tillbaka hem.

Välkommen Klipsutin – och det livet med koftor är härligt igen. Kläder hålls så som du vill och Klipsutin är också vacker, du behöver inte att gömma den.

Tillverkning

Vi designar och tillverkar alla Klipsutin modeller för hand i Finland. Vår liten Klipsutin fabrik ligger i Hyvinkää och den är också vårt lager. Vi har ingen butik där, men du kan hitta din närmaste återförsäljare här.

Tuire-Sini

Klipsutin, Företagare

Tuire-Sini arbetar som företagare redan i tio år. Hon är en erfaren hantverkare och en person, som älskar bling. Denna trettioåriga Klipsutin företagare är också en mamma av tre barn. Familjen är hennes största stöd och skydd, som uppmuntrar hon varje dag. Tuire-Sini är en kreativ och påhittig företagare, som vill speciellt skapa produkter för människor – som hjälp och glädje.

Företagsinformation

E-postadress: info@klipsutin.se
Facebook: www.facebook.com/KlipsutinSverige
Postadress:
Klipsutin / Tajeti Company Oy
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää
Finland
Finskt organisationsnummer:  2913211-1
Svensk organisationsnummer:  SE502080984301