Info

Vi alla har kläder i vår garderob, som vi inte använder. Vanligen är storlek fel eller kläder passar oss inte perfekt. När det händer så, glömmer vi sådana kläder och de går allt djupare i våra skåp.

Accessoar, som scarfer, orsaker ofta problem och extra jobb för att stanna sköna och praktiska. Scarfer rör sig lätt speciellt vid blåsigt väder. Och långa kjolar och klänningar blir våta på en regnig dag. På sådana situationer behöver man ofta händer för att hålla kläder eller accessoar.

Det är ganska vanligt, att det är en säkerhetsnål, som man anväder på de här situationerna. Men säkerhetsnålen ser inte so bra ut och varje gång gör du ett hål i tyget.

Klipsutin är mångsidig

Klipsutin är en underbar hjälp för att lösa ovanbemälda problem. Klipsutin är designat att fästa två klädesplagg med varandra.

Med Klipsutin kan du hålla en knappfri cardigan skönt fast. Du kan också sätta din favoritscarf skönt och vara säker att den faller inte eller se plötsligt dålig ut. Med Klipsutin kan du också ge  hängande klänning bättre hållning, eller till exempel lyfta din klänningsfåll kortare.

Klipsutin är skön

Klipsutin är alltså mycket praktisk, men också väldigt skön, liksom ett smycke. När du använder Klipsutin, kan den vara synligt framme. Klipsutin är designat att vara framme. Det finns många olika färger och modeller av Klipsutin, så att du hittar säkert den passande modellen för dig.

Klipsutin är högklassig

Klipsutin är tillverkat av högklassiga material som hantverk i Finland. Våra produkter är väldigt hållbara och trygga att använda också nära huden, eftersom de innehåller inget nickel, bly eller kadmium.

Klämmor av Klipsutin är valt försiktigt. De får inte lämna permanenta spår i kläder, men de måste hålla pålitligt fast. Alla våra produkter har de här viktiga egenskaper.

Vi är stolt över våra produkter och vi erbjuder en kvalitetsgaranti. Om du upplever problem med din Klipsutin produkt, ta kontakt med oss.

Vårt sortiment

Vi erbjuder många olika modeller med många färgalternativ. Vårt sortiment innehåller bland annat metalliska modeller, modeller med pärlor, flätade modeller, och också speciella modeller av övriga varumärken.

Tack, att du är intresserad av våra produkter! Vi är intresserad att hjälpa och betjäna dig!