Vad är magnetiska Klipsutin-produkter?

Klipsutin är redan bekant för många som ett litet, väldigt lätt och mångsidigt hjälpmedel för kläder.

Genom åren har vi designat en enorm mängd modeller av olika storlekar och utseende för våra privatkunder och våra återförsäljare.
Många älskar Klipsutin, eftersom den är så enkelt och lätt att använda och den ser också vackert ut.

Magnetiska Klipsutin-produkter är ett elegant tillägg till vårt sortiment. Våra magnetmodeller fäster klädesplagg med ett magnetpar, som har två delar: en synlig, vacker framdel och ett magnetiskt motstycke, som man sätter till tygets baksida.

Tillsammans formar de ett starkt magnetpar, som håller fast till exempel en knappfri kofta. Tack vare sin storlek och funktion ger magnetiska modeller många nya möjligheter till kläder.

Du kan använda en magnetisk Klipsutin-produkt för att fästa en knappfri kofta eller till exempel en scarf. Med magnetpar kan du också fixa en för stor klänning lätt och snabbt passande för dig eller lägga upp till exempel för långa ärmar.

Magnetiska produkter passar perfekt till exempel för tunna tyg, men tack vare en stark fästning fungerar de bra med tjockare kläder också. Vänligen notera, att trots magnetfästningen är stark (häftkraft av framdelens magnet är 3,7kg), kan den lossna till exempel i några situationer, när det kommer någon kraftig stöt mot tyget.

Vänligen notera också att magnetiska produkter passar inte för personer med pacemaker, eftersom magneter kan störa pacemakers funktion.

Nästan alla magnetiska modeller i vårt sortiment är designat också som ett vackert smycke, som man vill ha framme. Därför kan man använda dem helt enkelt bara som dekoration, också utan annat syfte.

Du kan till exempel använda din magnetmodell som en vacker brosch. På så sätt kan du också hålla ditt magnetpar färdig att hjälpa dig. Bara fantasin sätter gränser!

Många Klipsutin-älskare har ursprungligen lärt känna våra produkter, när de har fått Klipsutin som present till exempel från sina vänner. Vi levererar alla Klipsutin-produkter i vackra presentaskar och därför är Klipsutin en väldigt lätt och nyttig present.

Vi tillverkar våra produkter i vår hantverkstad i Hyvinge (Finland) av högklassiga materialer.

Lär känna våra magnetiska modeller och beställ din egen! Ett normalt kuvert rymmer bra våra produkter, alltså du får din leverans direkt till brevlåda, om du vill.