Om oss

Klipsutin är född 2017 på grund av personligt behov av Tuire-Sini. Hon kunde inte hitta en sådan produkt, som håller kläder skönt fast och därför som en erfaren hantverkare beslutade hon att designa den själv. Man kan säga, att Tuire-Sini tog en gammal idé och utvecklade och uppdaterade den för detta årtionde. Slutresultatet är en vacker och praktisk produkt för dagligt bruk.

Klipsutin®

Vi är ett familjeföretag från Hyvinge, Finland och vi tillverkar alla Klipsutin-produkter av högklassiga material som hantverk i vår fabrik i Hyvinge. Tack vare våra hjälphänder i vår verkstad kan vi leverera våra produkter till våra kunder flytande och snabbt. Vi vill tillverka högklassiga produkter och betjäna våra kunder så bra som möjligt.

Snabbt hittade våra produkter sin väg också till detaljhandlare. Om du vill se våra produkter, vänligen besöka din närmaste återförsäljare.

Alltid när Klipsutin hjälper att ge en ny chans till ett klädesplagg, som har blivit glömd i klädskåpet, har vi lyckats!

Klipsutin Nyckelbandsmycke

Senare kom Klipsutin Nyckelbandsmycken till vårt sortiment. De håller dina viktiga saker nära dig och ger också en vacker detalj till din klädsel.

Tuire-Sini

Klipsutin, Företagare

Tuire-Sini arbetar som företagare redan i tio år, huvudsakligen i hantverksbranschen. Hon är en erfaren hantverkare och en person, som älskar bling. Denna trettioåriga Klipsutin företagare är också en mamma av tre barn. Familjen är hennes största stöd och skydd, som uppmuntrar henne varje dag. Tuire-Sini är en kreativ och påhittig företagare, som vill speciellt skapa produkter för människor – som hjälp och glädje.

Miika

Klipsutin, Företagare

Miika arbetade tidigare många år i datateknikbranschen och kanske hade han då ingen aning att han kommer att arbeta i hantverksbranschen. Hans massiva kunnande har hjälpt mycket, när vi har skapat vår gemensamma Klipsutin-berättelse i dagens digitala miljö. Den här kärleksfulla maken och fadern av tre barn är nuförtiden också skicklig i hantverk.

Vårt team

Vi har mycket att göra och därför har vi ett underbart team bakom oss. Henna betjänar våra svensk- och tyskspråkiga kunder och är en del av vårt försäljnings- och marknadsföringsteam. Nea hjälper oss med tillverkning av våra produkter och paketerar era beställningar tillsammans med Anne. Våra hjälphänder ger Tuire-Sini möjlighet trots all brådska att skapa också nya härliga saker.

Företagsinformation

E-postadress: info@klipsutin.se
Telefon: +358 44 491 5611
(telefonkundservice bara på finska)
Postadress:

Klipsutin / Tajeti Company Oy
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinge
Finland
VAT-nummer:  FI29132111